Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου για τα παιδιά των αστυνομικών της Β.Ελλάδος , στη Νέα Πέραμο Καβάλας


Θεσσαλονίκη,22/08/2016
                                                            Δελτίο Τύπου
          Τo Σάββατο 20/8/2016 πραγματοποιήθηκε η έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου για τα παιδιά των αστυνομικών της Β.Ελλάδος στις Δημοτικές κατασκηνώσεις της Νέα Περάμου  Καβάλας.
          Η προσέλευση των παιδιών ήταν μεγάλη (περίπου 328 παιδιά) και άριστα οργανωμένη. Στις 18.00 πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον πατήρ Ιερώνυμο της Νέας Περάμου στον οποίο παρευρέθησαν ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής  Θεσσαλονίκης κος Μπαντουβάκης , ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Αν. Μακεδονίας – Θράκης κος Μενεξίδης, ο Αστυνομικός Δ/ντης  Καβάλας κος Γκράνας , ο Αναπληρωτής Γεν. Αστυνομικός Δ/ντης Θεσσαλονίκης κος Δομζαρίδης ο οικονομικός σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου κος Κοκονάκης , ο πρόεδρος της κατασκήνωσης κος Μεταξάς , η διαχειρίστρια της κατασκήνωσης κα Μουρατίδου, η τοπική διοίκηση του αστυνομικού τμήματος Νέας Περάμου , από το σωματείο παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κος Χασεκίδης, ο Γενικός Γραμματέας κος Τσομπάνης , ο Α΄Αντιπρόεδρος κος Τσολακίδης και ο Β΄Αντιπρόεδρος κος Νάκου και την ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ εκπροσώπησε ο κος Αμοιρίδης.
          Αξίζει να σημειωθεί  ότι το Ίδρυμα Εξοχών ΕΛ.ΑΣ. κάλυψε οικονομικά τα 300 παιδιά των αστυνομικών της β.Ελλαδος και τα πλεονάζοντα 28 καλύφτηκαν μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. από την Ένωση μας .
          Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι με ενέργειες του Δημάρχου Παγγαίου κ.Αναστασιάδη , οι υποδομές της κατασκήνωσης είναι σε εξαιρετική κατάσταση πράγμα το οποίο έγινε αντιληπτό από όλους τους παρευρισκομένους με πολύ θετικά σχόλια. Είμαστε βέβαιοι ότι οι μικροί κατασκηνωτές θα αποκομίσουν θετικές εμπειρίες σε ένα πολύ ευχάριστο και προσεγμένο περιβάλλον.
Μετά τιμής,
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                                  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ