Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Μεγάλη ΠΑΕ της χώρας θέλει να λειτουργεί ως "μπαμπούλας" έναντι της ΕΛ.ΑΣ.


        Αηδία έχει προκαλέσει σε όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο η "αήθης" επίθεση από μεγάλη ΠΑΕ της χώρας έναντι της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους (ΥΑΑΒΑΧ) της Δ/σης Ασφαλείας Θεσ/νίκης κυρίως από κάποιους παράγοντές της.

     Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει επιδείξει (όλοι οι συνάδελφοι μηδενός εξαιρουμένου) και ιδιαίτερα ο αξιολογότατος διοικητής της κ. Χρυσόπουλος Κων/νος εξαιρετικό έργο με πολύ σημαντικά αποτελέσματα εδώ και αρκετά χρόνια.

      Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη καθώς και την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να εξετάσουν λεπτομερώς το συγκεκριμένο συμβάν.

      Αξιότιμοι συνάδελφοι, σας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις! Επιπλέον, θέτουμε στη διάθεσή σας τη νομική μας υπηρεσία και ό,τι άλλο χρειαστείτε!

     ΕΜΕΙΣ   ΜΑΖΙ    ΓΙΑ    ΜΙΑ    ΖΩΗ !!

                        Για το Δ.Σ

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γ.Γραμματέας 

  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                    ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ 

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ