Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας παιδιών Αστυνομικού-Πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, στις Δημοτικές Κατασκηνώσεις Παγγαίου Καβάλας, στην περιοχή αμμολόφων της Νέας Περάμου

                                                                                                         Θεσσαλονίκη    21/06/2017
                                            
Δελτίο Τύπου
     Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μετά τις πρωτοβουλίες που αναλάβαμε αποφασίστηκε η φιλοξενία των παιδιών Αστυνομικού – Πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (εν ενεργεία & εν αποστρατεία  που διαμένουν σ΄ αυτούς), καθώς και των Συνοριακών Φυλάκων & Ειδικών Φρουρών της Βορείου Ελλάδος, στις Δημοτικές κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου Καβάλας , στην περιοχή αμμολόφων της Νέας Περάμου και συγκεκριμένα στους Νομούς: Έβρου – Ροδόπης – Ξάνθης – Καβάλας – Δράμας – Σερρών – Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής – Κιλκίς – Πέλλας – Ημαθίας – Φλώρινας – Καστοριάς – Κοζάνης – Πιερίας & Γρεβενών .
     Δυνατότητα συμμετοχής έχουν 300 παιδιά ηλικίας 7 έως 16 ετών και κατά το χρονικό διάστημα από 21-8-2017 έως 30-8-2017, το κόστος της φιλοξενίας των παιδιών (50€ ανά παιδί το 10ήμερο) θα καλυφθεί εξ΄ολοκλήρου από το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας»  κατόπιν αιτήσεως μας προκειμένου να υπάρχει ισοτιμία μεταξύ όλων των τέκνων του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.
     Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά α. την ηγεσία του Ιδρύματος  ΕΞΟΧΩΝ ΕΛ.ΑΣ. καθώς και όλο το προσωπικό, β. το Διοικητικό Συμβούλιο  ως σώμα και το κάθε μέλος ξεχωριστά , γ. τη Δημοτική αρχή του Δήμου Παγγαίου και πάνω από όλα τον Αρχηγό μας – θεματοφύλακα  της υπηρεσίας μας.
     Σε τελική ανάλυση, συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά  κάτι πολύ θετικό για τα τέκνα μας και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο για την φετινή κατασκηνωτική περίοδο όσο και για τις επόμενες στο μέλλον  να οργανωθούν τα πάντα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο επ΄ωφελεία των παιδιών!

Μετά τιμής,
             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                                   ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ