Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Επίσκεψη του νέου Δ.Σ στον Γ.Α.Δ.Θ. Υποστράτηγο κ. Δομζαρίδη Φώτη και στον Δ.ΑΛ.Θ. Ταξίαρχο κ. Φεύγα Θωμά για επίκαιρα θέματα-προβλήματα της Δ/νσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και γενικότερου αστυνομικού ενδιαφέροντος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                        Θεσσαλονίκη 9 Οκτωβρίου 2017
   
     Στις 9-10-2017 το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης μας επισκέφτηκε τόσο το Γεν. Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Δομζαρίδη Φώτη όσο και τον Δ/ντη Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. Φεύγα Θωμά. Συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα της Δ/νσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερου αστυνομικού ενδιαφέροντος.
     Κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις που κατά την γνώμη μας είναι υλοποιήσιμες. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε άριστο κλίμα και είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

 Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                 Δημήτριος Χασεκίδης                                          Αναστάσιος Τσομπάνης