Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Θέμα :" Συνεργασία της 'Ενωσης μας με την Chalkos Gallery και τον γλύπτη συνάδελφο κ. Αστερίου για την ανάδειξη των έργων του. "


   Η Ένωση μας είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει όλους τους συναδέλφους ότι σε συνεργασία με την Chalkos Gallery πραγματοποιήθηκε έκθεση γλυπτικής του αξιόλογου γλύπτη συναδέλφου κ. Αστερίου με σκοπό την ανάδειξη των έργων του. Μέρος των εισόδων που προκύπτουν από την έκθεση αυτή , θα διατεθούν με σκοπό την κάλυψη κάποιου αριθμού τέκνων παιδιών συναδέλφων αστυνομικών Βορείου Ελλάδος πέραν του προβλεπόμενου αριθμού στης κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου. Επίσης συνεργαστήκαμε με το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για την επίτευξη του σκοπού αυτού.Διαπιστώθηκε μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον από μεγάλο αριθμό επισκεπτών γεγονός που μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί .Ευχαριστούμε όλους τους αρμόδιους που συνεργάστηκαν για αυτήν την κοινωνική δράση .