Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Προσφορά ιατρικών υπηρεσιών (Πνευμονολόγου και Ορθοπεδικού ) της ένωσης στα μέλη της και στις οικογένειες τους σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.


 Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής της Ένωσης προς τα μέλη μας ,αλλά  και της οικογένειας των μελών μας ,είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη της συνεργασίας με δύο διακεκριμένους ιατρούς.
1.Τον ιατρό Πνευμονολόγο κ. ΤΣΑΒΛΗ Δρόσο και 2. Τον ιατρό  Ορθοπεδικό ενηλίκων -παίδων κ. ΠΑΓΚΟ Πασχάλη. Ιατρικές υπηρεσίες θα παρέχονται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές κατόπιν συνεννοήσεως με τις γραμματείες των ιατρών.
Ιατρείο πνευμονολόγου Dr. ΤΣΑΒΛΗ Δρόσου Γ.Παπανδρέου 23 πρώην Ανθέων –Μαρτίου τηλ.2310888737 -6945540502
Ιατρείο ορθοπεδικού ενηλίκων–παίδων ΠΑΓΚΟY Πασχάλη Αιγαίου 84 με Ανδριανουπόλεως Καλαμαριά τηλ. 2310417149 και 28ης Οκτωβρίου Καλοχώρι 2310755900.
Μετά Τιμής
για το Δ.Σ.
                  -Ο-                                                         - Ο -                                                                        
              Πρόεδρος                                          Γεν. Γραμματέας
     Δημήτριος Χασεκίδης                               Αναστάσιος Τσομπάνης