Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Αποτελέσματα τακτικής γενικής συνέλευσης έτους 2019 της Ένωσής μας


Θεσσαλονίκη 03-7-2019

  Δελτίο Τύπου 

    Την 2-7-2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ένωσής μας. Σε άριστο κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή των μελών μας εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
    Επίσης ,στα λοιπά θέματα εγκρίθηκε η μεγάλη μείωση του ποσού της συνδρομής των μελών μας όπως επίσης και η δημιουργία επιστολών για όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν στην νέα Πολιτική Ηγεσία που θα προκύψει μετά τις επερχόμενες εκλογές .
   Την Γ.Σ. σημάδεψε  η τίμηση των οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων μέσα σε ένα ιδιαίτερο συγκινησιακό και εξαιρετικό ενωτικό κλίμα μεταξύ όλων των μελών.   
   Επιπρόσθετα, βραβεύτηκαν η CHALKOS CALLERY που την εκπροσώπησε ο κ. ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ Κων/νος και ο συνάδελφος μας κ. ΑΣΤΕΡΙΟΥ Ιωάννης (Γλύπτης) για την επιτυχημένη συνεργασία και δράση με την Ένωση μας που είχε μεγάλη απήχηση στην κοινωνία και σε όλο το πανελλήνιο μέσω των κορυφαίων ΜΜΕ της χώρας  .
    Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που παρέστησαν στην πιο άψογη και  ομολογουμένως αποδοτική Γ.Σ. την Ένωσής μας των τελευταίων ετών !!Έτσι θα συνεχίσουμε και θα καταφέρουμε πολλά !!!
Μετά τιμής,

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ