Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Η Ένωσή μας στηρίζει απόλυτα τον δήμαρχο Παγγαίου κ. Αναστασιάδη Φίλιππο για την απόφαση του να αναστείλει την λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων της Ν. Περάμου Καβάλας λόγω covid

                           Δελτίο Τύπου 

Θεσσαλονίκη 31-7-2020

      Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια οι παιδικές κατασκηνώσεις την Ν. Περάμου Καβάλας λειτουργούν με άψογο τρόπο και μάλιστα μια περίοδος (10) δέκα ημερών έχει θεσμοθετηθεί για τα τέκνα των αστυνομικών της Β. Ελλάδας, γεγονός για το οποίο έχει συμβάλλει σημαντικά και η Ένωση μας.
    Έτσι λοιπόν , πριν από λίγες εβδομάδες και πάλι ο Δήμος Παγγαίου άναψε το πράσινο φως για την λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων που σημειωτέον κάθε χρόνο επενδύει και σε ανθρώπινο δυναμικό και σε πόρους με αποτέλεσμα οι εν λόγω κατασκηνώσεις να θεωρούνται από τις κορυφαίες στην Ελλάδα.
    Τις τελευταίες όμως ημέρες τα επιδημιολογικά δεδομένα άλλαξαν σημαντικά αρνητικά. Συγχαίρουμε τον δήμαρχο κ. Αναστασιάδη Φίλιππο και τον Δήμο συνολικά για αυτήν την απόφαση της αναστολής λειτουργίας λόγω covid.
     Σε κάθε περίπτωση ,προέχει η υγεία των παιδιών μας και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.
       Ευελπιστούμε την επόμενη περίοδο του χρόνου να επέλθει η υγειονομική ομαλότητα που θα σημάνει και την επαναλειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων.
                                              Μετά τιμής,
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ     ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ