Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌΣ


                       Δελτίο Τύπου 

                               Θεσσαλονίκη  08/09/21

  

    Κατόπιν του φημολογούμενου υποχρεωτικού εμβολιασμού στα Σώματα Ασφαλείας και την διενέργεια επί πληρωμής Rapid test για μη εμβολιασμένους, η Ένωσή μας τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού πλην όμως είναι αντίθετη ως προς την υποχρεωτικότητα αυτού!

    Είναι ατομική ευθύνη του κάθε συναδέλφου η απόφαση αν θα εμβολιαστεί ή όχι. 

    Όσον αφορά την πληρωμή των Rapid tests από 13/09/21 σε ιδιωτικές δομές υγείας και την απαγόρευση διενέργειας δωρεάν Rapid tests σε κρατικές δομές υγείας ή Ένωση  μας προτείνει να ισχύει το υφιστάμενο πετυχημένο μέτρο των  δύο δωρεάν self tests ανά εβδομάδα. 

   Το εμβολιαστικό πρόγραμμα δεν πρέπει να διχάζει την κοινωνία και τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε την πανδημία!

          ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ 

                           ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.            Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜ.     ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΑΝΑΣ