Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης


    Στις 23-9-2017 συνελήφθη  από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης ,στην Εγνατία οδό ,στον κόμβο Προφήτη,51χρονος Τούρκος διακινητής οδηγός τουριστικού λεωφορείου διότι σε αυτό επέβαιναν σαράντα πέντε (45) παράτυποι μετανάστες, στερούμενοι παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.
    Πρόκειται για έναν αλλοδαπό αλλά και δύο ακόμη συνεργών του, σε βάρος των οποίων  σχηματίστηκε δικογραφία για Εγκληματική οργάνωση και παράνομη μεταφορά -προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας. 

 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας έγινε γνωστό ότι οι αλλοδαποί εισήλθαν πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοτουρκικής μεθορίου έναντι χρηματικής αμοιβής ,με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη.
    Κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο μεταφοράς ,δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό.
  Ο συλληφθείς με την κατ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία οδηγηθεί αρμοδίως κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης   .