Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Επαφές με την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.


                                                                                                                               Θεσσαλονίκη 22-3-2018                                                                  Δελτίο Τύπου 

  Την Πέμπτη 22-3-2018 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας και του Νομού Πιερίας πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με τη φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.,για την επίλυση θεμάτων των μελών μας αλλά και γενικότερου αστυνομικού ενδιαφέροντος. 
  Αρχικά συναντήσαμε τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Τσουβάλα Κων/νο στον οποίο διατυπώσαμε τις ανησυχίες μας: Α) σχετικά  με τις ενταλματοποιήσεις της παγίας των συναδέλφων που αποσπώνται στον Έβρο και στα νησιά.  (προκαταβολές και λοιπά), Β) τις ανισότητες που προκύπτουν γενικότερα από την εφαρμογή του νέου μισθολογίου.Σχετικά με το μισθολόγιο διατυπώθηκαν προτάσεις βελτιώσεως του και Γ) την προμήθεια σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την ενίσχυση των υπηρεσιών. 
  Κατόπιν ακολούθησε συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Δραγατάκη Χρήστο καθώς και με το Διευθυντή προσωπικού της ΕΛΑΣ Ταξίαρχο κ Λαδωμένο Μιχαήλ. 
   Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αποσπάσεις των συναδέλφων στα νησιά αλλά και στον Έβρο.
   Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε άριστο κλίμα. Ευχαριστούμε τους ανωτέρω και ιδιαίτερως τον κ. Αρχηγό του Σώματος για την ικανοποίηση ορισμένων αιτημάτων μας και ευελπιστούμε στην επίλυση των υπολοίπων με την αρωγή και της πολιτείας. 
Μετά τιμής,
  
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                                  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ