Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Θέμα : «Παράνομη η απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΣΥΦΥ ως προς την διαγραφή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ν. Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης »

 ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΔΙΩΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
                                                                                                                                 Θεσσαλονίκη,11/5/2018

Δελτίο Τύπου


Για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες η διοίκηση της ΠΟΣΥΦΥ αναγκάζει τα μέλη της Ένωσης αλλά και το σωματείο της Θεσσαλονίκης να αμυνθούν κ να υπερασπιστούν το δίκαιο τους στις δικαστικές αίθουσες. Χθές πήρανε μια ηχηρή απάντηση από το δικαστήριο. Με διαδικασίες που θυμίζουν άλλες εποχές προσπάθησαν να στερήσουν το δικαίωμα της Ένωσής μας να παραβρεθεί στο προσεχές εκλογοαπολογιστικό συνέδριο το οποίο σχεδίασαν χωρίς την παρουσία μας. Είναι αυτοί οι ίδιοι "επαγγελματίες συνδικαλιστές" που κόπτονται για το καλό των μελών τους. Είναι αυτοί οι ίδιοι "ανύπαρκτοι συνδικαλιστές" που τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί την μια συνδικαλιστική ήττα μετά την άλλη(κλείσιμο τμημάτων, μισθολόγιο- γ' κατηγορία). Είναι αυτοί οι ίδιοι "αιώνιοι συνδικαλιστές" οι οποίοι γαντζωμένοι στην καρέκλα επί 15 χρόνια οι περισσότεροι, έχουν ξεχάσει τι θα πει συνάδελφος. Η Ένωσή μας πληροφορεί πρωτίστως τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης και κατ' επέκταση όλους τους συναδέλφους των λοιπών πρωτοβάθμιων σωματείων ότι θα είναι πάντα κοντά τους, όπως και ήταν μέχρι τώρα, με γνώμονα το κοινό καλό. Οι "επαγγελματίες συνδικαλιστές" πρέπει να τεθούν εκεί που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.