Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Εσωτερική ενημέρωση των μελών της Ένωσης για τρέχοντα θέματα

 Η Ένωση μας πραγματοποίησε επαφές τόσο εχθές όσο και σήμερα με τον Δ.ντη της Δ.νσης  Αλλοδαπών ταξίαρχο κ. Φεύγα Θωμά .Αναλύθηκαν τόσο η εθνική τραγωδία των τελευταίων ημερών όσο και οι πρωτοβουλίες της Ένωσης. Επί προσθέτως αναλύθηκαν  θέματα καθημερινότητας όπως οι μεταφορές αλλοδαπών με το van και τα γνωστά προβλήματα που προκύπτουν με αυτό. Προτείναμε όπως πάντα σε συνεννόηση με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Δ.νσης να γίνονται πολλαπλές μεταφορές των αλλοδαπών με τα τζιπ  terrano προκειμένου αποφευχθούν παρατράγουδα, πρόταση και η οποία και έγινε αποδεκτή .Εν ολίγοις ,όταν ανακύπτει μεταφορά αλλοδαπών με το van από οπουδήποτε οι συνάδελφοι θα ενεργούν σε συνεννόηση με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Δ.νσης κατά το δοκούν και σύμφωνα με το νόμο.
 Επίσης ενημερώνουμε ότι της επόμενες ημέρες σε συνεννόηση με την κινητή ομάδα αιμοδοσίας του Αχέπα θα πραγματοποιηθεί (εντός Αύγουστου) έκτακτη αιμοδοσία της τράπεζας αίματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Με απόφαση του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της αιμοδοσίας δράση  συλλογής φαρμάκων που είναι αναγκαία και μπορούν να αποσταλούν .Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν τις προσεχείς ημέρες.

Μετά τιμής 
για το Διοικητικό Συμβούλιο
    Ο                                                                                                         Ο
       Πρόεδρος                                                                                    Γεν. Γραμματέας
  Δημήτριος Χασεκίδης                                                                     Αναστάσιος Τσομπάνης