Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου για τα παιδιά των αστυνομικών της Β.Ελλάδος , στη Νέα Πέραμο Καβάλας


                                                                                                                              Θεσσαλονίκη,24/08/2018

                                                       Δελτίο Τύπου


     Την Δευτέρα  20/8/2018 πραγματοποιήθηκε η έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου για τα παιδιά των αστυνομικών της Β. Ελλάδος στις Δημοτικές κατασκηνώσεις της Νέα Περάμου  Καβάλας.
    Η προσέλευση των παιδιών ήταν μεγάλη (περίπου 330 παιδιά) και άριστα οργανωμένη. Στις 19.00 πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον πατήρ Ιερώνυμο της Νέας Περάμου στον οποίο παρευρέθησαν,  ο πρόεδρος της κατασκήνωσης κος Μεταξάς Αναστάσιος, η διαχειρίστρια της κατασκήνωσης κ. Ηλιάδου Κων/να, εκπρόσωπος της Γεν. Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από το σωματείο παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κος Χασεκίδης Δημ., ο Γενικός Γραμματέας κος Τσομπάνης Αν. ,ο Α΄ Αντιπρόεδρος κος ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Χρ. και το μέλος του Δ.Σ. κ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ Γ.
    Αξίζει να σημειωθεί  ότι το Ίδρυμα Εξοχών ΕΛ.ΑΣ. κάλυψε οικονομικά τα 300 παιδιά των αστυνομικών της Β. Ελλάδος και τα πλεονάζοντα 30 θα καλυφθούν μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. από την Ένωση μας εφόσον χρειαστεί σε συνεννόηση με το Δήμο Παγγαίου.
    Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι με ενέργειες του Δημάρχου Παγγαίου κ. Αναστασιάδη ,αλλά και την προσωπική μέριμνα του προέδρου της κατασκήνωσης κ. Μεταξά Αναστάσιου και της διαχειρίστριας της κατασκήνωσης κ. Ηλιάδου Κων/νας ,οι υποδομές της κατασκήνωσης είναι σε εξαιρετική κατάσταση πράγμα το οποίο έγινε αντιληπτό από όλους τους παρευρισκομένους με πολύ θετικά σχόλια. Είμαστε βέβαιοι ότι οι μικροί κατασκηνωτές θα αποκομίσουν θετικές εμπειρίες σε ένα πολύ ευχάριστο και προσεγμένο περιβάλλον.
                                                                       Μετά τιμής,
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                                  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ