Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Συνδικαλιστικό κίνημα Μακεδονία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                Θεσσαλονίκη 27-9-2018

Ενόψει του 14ου συνεδρίου της ΠΟΣΥΦΥ (28 και 29 Σεπτεμβρίου 2018)  ενημερώνουμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία ότι η συνδικαλιστική κίνηση «Μακεδονία» που απαρτίζεται από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης ,την Ένωση Συνοριακών φυλάκων Νομού Πιερίας, τους αντιπροσώπους της  Αλεξανδρούπολης  από το σωματείο των συνοριακών φυλάκων Νομού Έβρου και λοιπούς αντιπροσώπους από όλη την Ελλάδα συμμετέχει και θα διεκδικήσει με σκοπό την  πρόοδο και την αναγέννηση της ΠΟΣΥΦΥ την διοίκηση αυτής.
       Για το λόγο αυτό άλλα και όποιο  αποτέλεσμα προκύψει θα πραγματοποιήσουμε συναντήσεις  με όσα πρωτοβάθμια σωματεία  και αντιπροσώπους επιθυμούν και θέλουν τον εποικοδομητικό διάλογο και το ενωτικό κλίμα. Η παράταξη μας συνέταξε ένα πραγματοποιήσιμο πλάνο διοίκησης βάθους 6ετιας.Σκοπός του στρατηγικού σχεδιασμού αυτού είναι σε κάθε θητεία πέρα από τις όποιες δράσεις διενεργούνται να εξασφαλίζονται και έργα .
   Συνάδελφοι και συναδέλφισσες δεν είμαστε αντίπαλοι!!! Ο στόχος όλων μας πιστεύουμε ότι είναι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας και η άρση των αδικιών που έχουν προκύψει εις βάρος μας. Δεν μας ενδιαφέρουν οι συνδικαλιστικές  καρέκλες παρά μόνο  η αναγέννηση  και η πρόοδος της ΠΟΣΥΦΥ.Το νέο και το άφθαρτο είμαστε εμείς.

Για το συνδικαλιστικό κίνημα «Μακεδονία».
Μετά Τιμής
                  -Ο-                                                                            - Ο -                                                                                                                   
              Πρόεδρος                                                              Γεν. Γραμματέας
     Δημήτριος Χασεκίδης                                                 Αναστάσιος Τσομπάνης