Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Απαράδεκτες συνθήκες διαμονής και ελλιπής οργάνωση για την εκπαίδευση αστυνομικών συνοδών σε θέματα επιχειρήσεων επιστροφής για τα δέκα στελέχη της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης κατά το χρονικό διάστημα από 10-6 έως 14-6-2019 στην Αθήνα


Θεσσαλονίκη 15-6-2019

Δελτίο Τύπου 

    Η Ένωση μας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της και το προβληματισμό που απορρέει α) από την ελλιπέστατη οργάνωση της εν λόγω εκπαίδευσης και β) από της απαράδεκτες συνθήκες διαμονής στις εγκαταστάσεις στην σχολή μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ.(Αμυγδαλέζα).
  Για ποιο λόγο δεν προβλέφτηκε να δικαιολογείται διαμονή σε ξενοδοχείο, εφόσον οι συνθήκες στις εγκαταστάσεις της εν λόγω σχολής είναι τριτοκοσμικές ;
  Για ποιο λόγο εφόσον δεν διατέθηκε υπηρεσιακό όχημα από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και πίσω δεν επετράπη η μετακίνηση των συναδέλφων με τα ΙΧΕ αυτοκίνητα παρά μόνο με υπεραστικό  λεωφορείο;
   Για ποιο λόγο καθ’ όλη την διάρκεια της εκπαίδευσης δεν τους χορηγήθηκε νερό και φαγητό;
   Επίσης να γνωρίζετε όταν άλλοι συνάδελφοι επικαλούνται λόγους υγείας για να μην παραστούν στην εν λόγο εκπαίδευση τα δέκα στελέχη της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με γνώμονα το υπηρεσιακό συμφέρον και την αφοσίωση τους στην ΕΛ.ΑΣ. ήταν εκεί όπως πάντα και θα συνεχίσουν να είναι.
Μήπως πρέπει να πάνε κάποιοι στα σπίτια τους από τώρα ;
Σε τελική ανάλυση περιμένουμε την άμεση τοποθέτηση της φυσικής και πολιτικής μας ηγεσίας επί του ανωτέρω πολύ σοβαρού θέματος που ανέκυψε.
Φτάνει ποια αυτή η κοροϊδία για τα στελέχη της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης χώρας όταν έρχονται στην Αθήνα για εκπαίδευση. !!!

Μετά τιμής
  
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ