Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Προγραμματισμένη επίσκεψη της Ένωσης στο Τ.Δ.Μ. Μυγδονίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Την 3-6-2019 κλιμάκιο της Ένωσης διενήργησε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Τ.Δ.Μ. Μυγδονίας .Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και συζητήθηκε κυρίως το συμβάν της 1-6-2019 στα κρατητήρια του Τ.Δ.Μ. Μυγδονίας καθώς και όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το προσωπικό και την διοίκηση αυτού.
    Όσον αφορά το συμβάν της 1-6-2019 ενημερωθήκαμε αναλυτικά από τον διοικητή και από πολλούς συναδέλφους του Τμήματος .Διαπιστώσαμε ότι οι συνάδελφοι οι οποίοι υπηρετούσαν την ώρα εκείνοι ενήργησαν άψογα με αυτοθυσία και επαγγελματισμό. Κατάφεραν να προστατεύσουν τους κρατουμένους οι οποίοι κινδύνευσαν σοβαρά και σε δύσκολές συνθήκες (Σημειωτέον πέρα από την διαφύλαξη των ζωών των κρατουμένων έπρεπε να διαφυλάξουν και την παραμονή τους στο χώρο με αναλογία 4 συνάδελφοι για περισσότερους από 20 κρατουμένους με τις ιδιαιτερότητες του κάθε κρατουμένου) να λειτουργήσουν με αποτελεσματικότητα .Η Ένωση θα προτείνει αρμοδίως όλοι οι συνάδελφοι για την αυτοθυσία και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν τις δύσκολες εκείνες ώρες να λάβουν ηθικές αμοιβές και σε κάθε περίπτωση θα είναι δίπλα τους σε ότι και αν χρειαστούν.
   Επιπρόσθετα, αναλύθηκαν θέματα τις καθημερινότητας, των αναγκών του Τμήματος και παρουσιάστηκαν προτάσεις ενώ αποφασίστηκε από κοινού να συνεχιστούν οι  επαφές με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος.

Μετά Τιμής
για το Δ.Σ.
     -Ο-                                                              -Ο-
             Πρόεδρος                                                        Γεν. Γραμματέας
     Δημήτριος Χασεκίδης                                           Αναστάσιος Τσομπάνης