Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Προγραμματισμένη επίσκεψη της Ένωσης από κοινού με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Πιερίας στον κ. Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Αϊβαζίδη Αβραάμ


Θεσσαλονίκη 01-8-2019

Δελτίο Τύπου 

    Την 30-7-2019 κλιμάκιο της Ένωσης πραγματοποίησε από κοινού με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Πιερίας  προγραμματισμένη επίσκεψη στον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας στα πλαίσια της ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

    Συζητήθηκαν θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος που αφορούν την Ένωση μας και γενικότερα την αστυνομία της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας . Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν.
          
Μετά τιμής,
  
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ