Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία η κατασκήνωση των παιδιών των αστυνομικών Β.Ελλάδος στην Νεα Πέραμο Καβάλας



 Θεσσαλονίκη 26-8-2019

Δελτίο Τύπου
   Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η κατασκηνωτική περίοδος 18-26 Αυγούστου 2019 στη Νέα  Πέραμο Καβάλας στην οποία φιλοξενήθηκαν 302 παιδιά μας.
  Οφείλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Παγγαίου συνολικά και ειδικότερα το Δήμαρχο κ. Αναστασιάδη Φίλιππο , τον Πρόεδρο των κατασκηνώσεων κ. Μεταξά Αναστάσιο όπως και τον διαχειριστή κ. Ηλιάδη Σταύρο  , για τη τεράστια συμβολή τους στην οργάνωση και λειτουργία της κατασκήνωσης.
  Θερμές ευχαριστίες αξίζει το ίδρυμα Εξοχές  ΕΛ.ΑΣ. που ικανοποίησε δια του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του  το πάγιο αίτημα της Ενώσεως μας που ήταν το δικαίωμα στην κατασκήνωση για τα παιδιά μας  στην Β. Ελλάδα. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι όλα ξεκίνησαν μετά από πρόταση και μακροχρόνιες ενέργειες της Ένωσης μας που περατώθηκαν το 2013 σε συνεργασία με το Δήμο Παγγαίου και το ίδρυμα εξοχών της ΕΛ.ΑΣ. με σκοπό τα τέκνα των αστυνομικών της Β.Ελλάδας να μπορούν να ικανοποιούν το δικαίωμα τους για παιδικές κατασκηνώσεις σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.
Όλα αυτά φυσικά έγιναν πράξη για έκτη συνεχόμενη χρονιά με την τελική έγκριση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.  που είναι πάντα αρωγός, προστάτης και συμπαραστάτης για το κοινό καλό.
  Στη τελετή λήξης που διεξήχθη το βράδυ της 26ης Αυγούστου, μας τίμησαν με τη παρουσία τους τόσο ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Θεοχάρης,ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας κ. Καραμανλής Ιωάννης και ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας κ. Αναγνωστόπουλος Γεώργιος. Την Ένωση μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κος Χασεκίδης Δημήτρης ο Γεν. Γραμματέας κος Τσομπάνης Αναστάσιος , και ο Α’ Αντιπρόεδρος κος Τσολακίδης Χρήστος.
 Είναι μεγάλη ικανοποίηση για την Ένωσή μας διότι ο στρατηγικός σχεδιασμός  και οι πολύμηνες προσπάθειες (για έκτη συνεχόμενη χρονιά ) εκπληρώθηκαν στο ακέραιο. Να γνωρίζετε ότι πλέον οι κατασκηνώσεις για τα παιδιά των Αστυνομικών της  Βορείου Ελλάδος έχουν καθιερωθεί ως θεσμός . Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και ευχόμαστε στα παιδιά και στις οικογένειες των συναδέλφων μας να έχουν μια καλή και παραγωγική χρονιά . 
         
                                                                             Μετά τιμής,
                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                              ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ