Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Χορηγική δράση της Ένωσής μας στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στην οποία παραδόθηκε μεγάλη ποσότητα αντισηπτικών φιαλών για την κάλυψη μέρους των αναγκών όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων Θεσσαλονίκης .

Δελτίο Τύπου 
Θεσσαλονίκη 30-5-2020

   Κλιμάκιο της Ένωσής μας συναντήθηκε με τον Γενικό  Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΛΑΖΑΡΟ προκειμένου να του παραδώσει σημαντική ποσότητα αντισηπτικών φιαλών έτσι ώστε να δωθούν –μοιραστούν σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Θεσσαλονίκης για να καλυφθεί σημαντικό μέρος των τρεχουσών αναγκών τους .
   Στην πρωτοβουλία αυτής της Ένωσής μας κύριος αρωγός είναι ο επιχειρηματίας Μωυσίδης Αθανάσιος τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτή την σημαντική κοινωνική προσφορά του .
  Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοβουλίες οι οποίες θα στοχεύσουν στην αναβάθμιση της  ποιότητας της καθημερινότητας των συναδέλφων μας .
                                                                             Μετά τιμής,
                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ