Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση της Ένωσης μας με τον Διευθυντή του Υπουργού μας κ. Σταμαδιανό Γεώργιο και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγο Καραμαλάκη Μιχαήλ

                            Θεσσαλονίκη 24/01/2021


     Η Ένωση μας πραγματοποίησε συναντήσεις τόσο με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού μας κ. Σταμαδιανό Γεώργιο όσο και με τον Αρχηγό μας αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ, στα πλαίσια των συχνών επαφών με την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Υπουργείου μας.
      Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν:

1) Προσλήψεις συνοριακών φυλάκων λόγω των τεράστιων αναγκών στη Θεσσαλονίκη για το αεροδρόμιο "Μακεδονία" αλλά και για τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσ/νίκης γενικότερα.

2) Εμβολιασμός προσωπικού λόγω COVID 19 με την καλύτερη δυνατή οργάνωση (ευπαθείς ομάδες, μάχιμες υπηρεσίες κτλ)

3) Βαθμολόγιο κατώτερου προσωπικού για το οποίο κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις με σκοπό την κάλυψη αναγκών και ιδιαιτεροτήτων του κατώτερου προσωπικού ( στα 28 χρόνια βαθμός ανθυπαστυνόμου και να υπολογίζεται ο χρόνος στρατιωτικής θητείας κανονικά και στο βαθμολόγιο).

4) Ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό στην ΓΑΔΘ και ιδιαίτερα εκεί που υπάρχουν μεγάλες ανάγκες όπως η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ειδικότερα.

      Η Ένωσή μας εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για τις συναντήσεις αυτές που πραγματοποιήθηκαν σε άριστο κλίμα και αναμένονται άμεσα τα αποτελέσματα. 

     Σε τελική ανάλυση, θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία προκειμένου να επισπευστεί η επίλυση των ανωτέρων θεμάτων.


                                                                         Για το Δ.Σ.

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                       ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ