Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


       Η γυναίκα στη σύγχρονη εποχή καλείται να μη παραμελεί κανέναν από τους ρόλους της και μάλιστα να ανταπεξέρχεται σ' αυτούς με επιτυχία. Να είναι σωστή μητέρα για τα παιδιά της, να είναι νοικοκυρά και να ασχολείται με τις όποιες δραστηριότητες της. Η γυναίκα ως μητέρα, κόρη, γιαγιά, αδερφή, σύντροφος, φίλη είναι μια ηρωίδα της καθημερινότητας. Όταν δε αναφερόμαστε συνάμα στην εργαζόμενη γυναίκα, τότε καριερίστρια ή μη οι ευθύνες της μεγαλώνουν καθώς καλείται να είναι και σωστή επαγγελματίας στην εργασία της.

      Το 1969 κατετάγησαν για πρώτη φορά στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ σαράντα  πέντε -45- γυναίκες.Η εξέλιξη τους όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα μεγάλη, αποδεικνύοντας έτσι ότι μπορούν όντως να τα καταφέρνουν από οποιοδήποτε πόστο και θέση ισάξια με τον αντρικό πληθυσμό. Εργάζονται σε βάρδιες, Υπηρεσίες μάχιμες ή επιτελικές, βρίσκονται σε μέτρα, πορείες, γήπεδα, ασκούν διοίκηση, πάνε αποσπάσεις σε νησιά και σύνορα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή σε καίρια γεγονότα για την πατρίδα όπως αυτά στον Έβρο και εργάζονται πάντα με ζήλο και αυταπάρνηση για το κοινό καλό. 

     Χρόνια πολλά στις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ, χρόνια πολλά στις γυναίκες όλου του κόσμου. 

                     Β' Αντιπρόεδρος 

                  Κατσαρού Γεωργία