Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ


                        Θεσσαλονίκη 17/10/2022

                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


   Την Δευτέρα 17/10/22 πραγματοποιήθηκε έκτακτο ΔΣ στα γραφεία της Ένωσης μας σε άριστο  κλίμα.

   Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

   1)Το συμβάν με τον πολύ επικίνδυνο τραυματισμό των δύο συναδέλφων μας εν ώρα υπηρεσίας. 

   2) Η θεσμοθέτηση ετήσιας επιμνημόσυνης δέησης κάθε χρόνο τέτοια περίοδο στην μνήμη των αποβιοσάντων Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης αρχής γενομένης για φέτος  το Σάββατο 22/10/2022 και ώρα 12:00 στο ιερό παρεκκλήσιο  Αγίων Δημητρίου και Αρτεμίου στο ΑΜΕΘ.

   3) Συνεργασία με εργατολόγο για συνταξιοδοτικά θέματα των μελών μας και όχι μόνο. 

   4) Λοιπά θέματα. 

   Αποφασίστηκαν : 

    1)Πλήρης νομική και οικονομική υποστήριξη στους συναδέλφους μας. 

    2)Εγκρίθηκε ομόφωνα η θεσμοθέτηση της επιμνημόσυνης δέησης κάθε χρόνο τέτοια περίοδο στην μνήμη των αποβιοσάντων Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. 

    3) Εγκρίθηκε ομόφωνα , και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί επίσημα με ποιόν εργατολόγο και σε ποιές συνθήκες θα συνεργαστούμε. 

    4) Να συνεχισθούν οι επαφές με την Φυσική  και την Πολιτική Ηγεσία  του Υπουργείου μας με σκοπό  την αναβάθμιση  του υλικοτεχνικού εξοπλισμού μας και ιδιαίτερα  των συγκεκριμένων οχημάτων μεταφοράς κρατουμένων!

                          Για να Δ. Σ.                              Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ          Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜ.    ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΑΝ.