Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ

                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Θεμα: Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των αποβιωσάντων αστυνομικών της Δ/σης Αλλοδαπών Θεσ/νίκης και θεσμοθέτηση αυτής μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της Ένωσής μας.



      Στις 22/10/2022 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και θεσμοθετήθηκε να τελείται κάθε χρόνο τέτοια περίοδο επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των αποβιωσάντων αστυνομικών της Δ/σης Αλλοδαπών Θεσ/νίκης μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της Ένωσής μας!

     Η επιμνημόσυνη δέηση έλαβε χώρα στο Ιερό παρεκκλήσιο των Αγίου Αρτεμίου και Αγίου Δημητρίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσ/νίκης παρουσία των οικογενειών και οικείων των αποβιωσάντων συναδέλφων, της Φυσικής Ηγεσίας μας και πολλών συναδέλφων μας.

     Ευχαριστούμε από καρδιάς πρώτα από όλους τις οικογένειες και τους οικείους των αποβιωσάντων συναδέλφων για την συγκινητική παρουσία τους,την Φυσική Ηγεσία που εκπροσωπήθηκε από τον κ.ΓΕΑΒΕ Δούβαλη Γεώργιο,τον κ. ΓΑΔΘ Μπουλούμπαση Χρήστο,τον κ.ΔΑΛΘ Χαβδούλα Απόστολο και τον κ.Δ/ ντή Τροχαίας Θεσ/νίκης Γέρμανο Θωμά καθώς επίσης  και όλους τους  συναδέλφους μας!

   ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

                     Για το Δ.Σ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ Δ.          ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΑΝ.