Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον προιστάμενο του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ ταξίαρχο κ.Μανώλη Νικόλαο.

                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

      Συνάντηση της Ένωσής μας με τον προιστάμενο του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ ταξίαρχο κ.Μανώλη Νικόλαο πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στην Αθήνα.

      Αναλύθηκαν όλα τα θέματα που μας αφορούν  και η γενικότερη κατάσταση του Ιδρύματος τόσο σε οικονομικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

      Κυρίως ενημερωθήκαμε για τους λογαριασμούς Αρωγής και Ορφανών Τέκνων στην παρούσα φάση αλλά και για τις κατασκηνώσεις πανελλαδικά.  Ιδιαίτερη ενημέρωση λάβαμε  για τις κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου που αφορούν τα τέκνα των αστυνομικών της Β.Ελλάδας για την θεσμοθέτηση  και λειτουργία της οποίας η Ένωσή μας είχε και έχει καθοριστική συμβολή !

      Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και από κοινού συμφωνήθηκε να συνεχίσουμε την τακτική επικοινωνία μας προς όφελος όλων των συναδέλφων μας!

                       Για το Δ.Σ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ Δ.          ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΑΝ.