Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Προγραμματισμένη επίσκεψη της Ένωσης στον κ. Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο


Θεσσαλονίκη 19-8-2019

 Δελτίο Τύπου 

    Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του  κλιμάκιο της Ένωσης μας πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στον νέο Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας  Αντιστράτηγο ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο .
    Αναλύσαμε τα κυριότερα προβλήματα που μας απασχολούν και παραθέσαμε προτάσεις υλοποιήσιμες ,προκειμένου να βελτιωθεί η γενικότερη λειτουργία της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης τόσο πρωτίστως για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και την ασφάλεια των συναδέλφων μας .
     Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και συμφωνήθηκε οι επαφές να συνεχιστούν, με γνώμονα την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν.


Μετά τιμής,
  
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ