Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Προγραμματισμένες συναντήσεις της Ένωσής μας με τον κ. Γ.Ε.Α.Β.Ε. ΣΚΟΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, τον κ. Γ.Α.Δ.Θ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΛΑΖΑΡΟ και τον κ. Δ.Α.Λ.Θ. ΧΑΒΔΟΥΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ στην Θεσσαλονίκη


                                                                              
Δελτίο Τύπου 
Θεσσαλονίκη 30-6-2020

  Πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών με τον κ. Γ.Ε.Α.Β.Ε. Σκούμα Κωνσταντίνο και τους  κ. Γ.Α.Δ.Θ. Μαυρόπουλο  Λάζαρο και τον κ. Δ.Α.Λ.Θ. Χαβδούλα Απόστολο τις προηγούμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη μετά από Δ.Σ. της Ένωσής  μας. 
  Κυρίαρχο θέμα που πρότεινε το Δ.Σ. είναι η πρόσληψη νέων συνοριακών φυλάκων για το Νομό Θεσσαλονίκης το ταχύτερο δυνατό  πράγμα που θα αποτελέσει μια σημαντική ενίσχυση στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για το πρόβλημα του μεταναστευτικού στην χώρα μας και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη.
 Βέβαια υπήρξαν και άλλα θέματα του αστυνομικού ενδιαφέροντος της καθημερινότητας της Θεσσαλονίκης για τα οποία κατατέθηκαν από την Ένωσή μας συγκεκριμένες προτάσεις.
 Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας γιατί διαπιστώθηκε σύμπλευση απόψεων από την φυσική ηγεσία της Βόρειας Ελλάδας. Οι επαφές αυτές θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα τόσο με την φυσική όσο και την πολιτική ηγεσία μας, με σκοπό την άμεση επίλυση των συγκεκριμένων θεμάτων.

Μετά τιμής,
  
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ