Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Επίσκεψη της Ενώσεως μας στον αν. Γενικό Γραμματέα του υπουργείου κ. Τζανέτο Φιλλιπάκο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                Θεσσαλονίκη 02-10-2018

 Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου το προεδρείο της Ενώσεως μας επισκέφτηκε τον αν. Γενικό Γραμματέα του υπουργείου κ. Τζανέτο Φιλλιπάκο στο γραφείο του στην Αθήνα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και αναλύθηκαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και γενικότερα η αστυνομία της Θεσσαλονίκης .Επιδώσαμε στον κ. Γενικό  προτάσεις  που έχουν άμεσο και μεσοπρόθεσμο ορίζοντα επίλυσης των βασικότερων προβλημάτων .Ο κ. Γενικός δεσμεύτηκε ότι θα μας βοηθήσει σε πολλές από αυτές τις προτάσεις άμεσα.Ως εκ τούτου υπάρχει επικοινωνία καθημερινή προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Μετά Τιμής
για το Δ.Σ.
                  -Ο-                                                                           - Ο -                                        Πρόεδρος                                                            Γεν. Γραμματέας
     Δημήτριος Χασεκίδης                                               Αναστάσιος Τσομπάνης