Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Έκτακτη συνάντηση της Ένωσης με τον Γ.Α.Δ.Θ. Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. ΔΟΜΖΑΡΙΔΗ Φώτη και τον Δ/ντη Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. ΦΕΥΓΑ Θωμά στην Γ.Α.Δ.Θ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                Θεσσαλονίκη 8-10-2018
  Την Παρασκευή 5-10-2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση που διενεργήθηκε κατόπιν αιτήσεως της ένωσης μας ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο νομός μας με τον Γ.Α.Δ.Θ. Υποστράτηγο κ. ΔΟΜΖΑΡΙΔΗ Φώτη και τον Δ/ντη Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης  Ταξίαρχο κ. ΦΕΥΓΑ Θωμά στην Γενική Θεσσαλονίκης. Προτείναμε: 1) άμεσα την εύρεση χώρου για την αποσυμφόρηση των Τ.Δ.Μ. από τους αλλοδαπούς κρατουμένους αλλά και τους αλλοδαπούς που κατασκηνώνουν παράνομα στο κέντρο της πόλης 2) ενημέρωση της υπουργού ΥΜΑΘ κ. ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ αλλά και του κ. ΡΑΓΚΟΥ  για το κατεπείγον της κατάστασης άμεσα και 3) ενημέρωση και διαμαρτυρία τόσο στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου μας όσο και σε όλους τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται στο μεταναστευτικό του νομού μας .Σε τελική ανάλυση  θα πραγματοποιούμε συνεχείς δράσεις σε Θεσσαλονίκη , Αθήνα και όπου άλλου χρειαστεί έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση και εξευρεθούν οι λύσεις .

Μετά Τιμής
για το Δ.Σ.

                   -Ο-                                                                                           - Ο-                  Πρόεδρος                                                                         Γεν. Γραμματέας
     Δημήτριος Χασεκίδης                                                           Αναστάσιος Τσομπάνης