Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου μας κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο και την κ. Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας αλλοδαπών και προστασίας συνόρων Αντιστράτηγο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Ζαχαρούλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                Αθήνα 10-10-2018

  Την Τετάρτη 10-10-2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης  με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου μας κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο και την κ. Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας αλλοδαπών και προστασίας συνόρων Αντιστράτηγο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Ζαχαρούλα στο γραφείο του πρώτου στην Αθήνα .Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και αναλύθηκαν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην Θεσσαλονίκη με τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές τόσο στο κέντρο της πόλης αλλά και γενικότερα σε όλο το νομό. Η Ένωση μας πρότεινε αρκετές εφαρμόσιμες λύσεις που αφορούν τόσο το γενικότερο πρόβλημα όσο και κυρίως την καθημερινότητα του αστυνομικού  .Αποτυπώθηκαν και αναλύθηκαν ενέργειες που πραγματοποιούνται άμεσα με σκοπό την εξομάλυνση του προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση υπήρξε ταύτιση απόψεων και θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία με σκοπό την ταχύτερη επιστροφή στην ομαλότητα.
Μετά Τιμής
για το Δ.Σ.
                 -Ο-                                                                                         - Ο -                                               
              Πρόεδρος                                                                         Γεν. Γραμματέας
     Δημήτριος Χασεκίδης                                                           Αναστάσιος Τσομπάνης