Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Καθολική ικανοποίηση της Ένωσης μας από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού σχετικά με το μεταναστευτικό και ειδικότερα για τον προγραμματισμό των άμεσων προσλήψεων 400 Συνοριοφυλάκων.


Δελτίο Τύπου 
                                                                                Θεσσαλονίκη 09-11-2019
   
     Στο επίκεντρο των σημερινών δηλώσεων του Πρωθυπουργού ήταν το μεταναστευτικό πρόβλημα για το οποίο  εξήγγειλε :1) Τον ουσιαστικό διαχωρισμό προσφύγων και οικονομικών μεταναστών σύμφωνα με το νέο νόμο που πλέον  αυστηροποιεί το πλαίσιο χορήγησης ασύλου,2)Λειτουργία κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων και 3) Πρόσληψη 400 Συνοριοφυλάκων το αμέσως  επόμενο χρονικό διάστημα .
    Μόνο καθολική ικανοποίηση προκαλούν τα ανωτέρω μέτρα ,τα οποία αποτελούσαν πάντοτε πάγια αιτήματα της Ένωσης μας .
    Ιδιαίτερα η πρόσληψη 400 Συνοριοφυλάκων μας ικανοποιεί απόλυτα καθώς τόσο  πανελλαδικά ,αλλά και ιδιαίτερα στο Ν. Θεσσαλονίκης έχουν επιτελέσει και επιτελούν (ως αρχιφύλακες πλέον της ΕΛ.ΑΣ) αξιοθαύμαστο έργο με απτά αποτελέσματα.
     Η Ένωση μας παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτές τις εξελίξεις και θα είναι παρούσα όπου χρειαστεί και απαιτηθεί με γνώμονα την ανάδειξη αλλά και την επίλυση όλων των προβλημάτων του μεταναστευτικού ως αρωγός .

Μετά τιμής
  
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                        ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ