Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Δωρεά της Ένωσης μας προκειμένου να επαναλειτουργήσει ο προσομειωτής-FATS του Τμήματος Εκπαιδεύσεως Θεσσαλονίκης βάση της ομόφωνης απόφασης της Τακτικής Γενικής μας Συνέλευσης από 2 Ιουλίου 2019


                                                                       Θεσσαλονίκη 10-12-2019
Δελτίο Τύπου 


      Στις 2-7-2019 στην Ετήσια Τακτική μας Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε ομόφωνα να λάβουμε μέριμνα σε πρώτη φάση για να επαναλειτουργήσει ο προσομειωτής - FATS στο τμήμα Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης .
     Πράγματι ,πριν από λίγες  ημέρες η Ένωση μας κάλυψε με ικανό χρηματικό ποσό το τεχνικό σκέλος (Ειδικός Τεχνικός της Αρμόδιας Εταιρείας) της επαναλειτουργίας του προσομειωτή-FATS.
      Οφείλουμε να συγχαρούμε το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης  κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΛΑΖΑΡΟ για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της σημαντικής οικονομικής δαπάνης που απαιτήθηκε για την επαναλειτουργία του προσομειωτή - FATS πλην του τεχνικού σκέλους ,μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας του .
      Η Ένωσή μας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των αξιότιμων συναδέλφων από το τμήμα εκπαίδευσης στους οποίους όλοι οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης οφείλουμε πολλά!!!
     Έτσι λοιπόν ναι μεν είμαστε ικανοποιημένοι επειδή ο προσομειωτής-FATS θα επαναλειτουργήσει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ,όμως οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης αξίζουν ένα καινούργιο νέας τεχνολογίας προσομειωτή - FATS .Η Ένωση μας θα πραγματοποιήσει τις ενέργειες που απαιτούνται έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να αγοραστεί ένας νέας τεχνολογίας προσομειωτής-FATS.

Μετά τιμής,
  
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ