Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Προγραμματισμένη συνάντηση της Ένωσης μας με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ με κύριο θέμα την πρόσληψη νέων Συνοριοφυλάκων στον νομό Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη 24-2-2020
Δελτίο Τύπου      Από την πρώτη στιγμή που ο πρωθυπουργός εξήγγειλε της προσλήψεις νέων Συνοριοφυλάκων εκφράσαμε την απόλυτη και καθολική ικανοποίηση μας .Θεωρούμε ότι οι νέοι Συνοριοφύλακες ως πετυχημένο και αποδεδειγμένο μέτρο του παρελθόντος το οποίο πραγματοποίησε και πραγματοποιεί ο νυν Υπουργός μας κ. Χρυσοχοϊδης είναι βέβαιο ότι θα ισχυροποιήσουν την ΕΛ.ΑΣ στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος .Στα πλαίσια αυτά η Θεσσαλονίκη χρήζει σημαντικής ενίσχυσης  από νέους Συνοριοφύλακες.
        Σύμφωνα με τα ανωτέρω ,πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα.Αναλύθηκαν όλα τα θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος της Θεσσαλονίκης αλλά κυρίως επί της ουσίας εξετάσαμε μια σειρά προτάσεων για το μεταναστευτικό  που καταθέσαμε σε απόλυτη σύμπλευση με την Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
         Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από της ενέργειες του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. καθώς επίσης θα ακολουθήσουν και άλλες επαφές  τόσο με πολιτικούς παράγοντες του υπουργείου μας όσο και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που αφορούν το μεταναστευτικό με σκοπό την επίλυση των περισσότερων θεμάτων που μας απασχολούν.                                                                    Μετά τιμής,
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ