Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Εθνική ομοψυχία και περηφάνια για την αποτροπή εισόδου παράνομων μεταναστών στον Έβρο


  
                                                                               Θεσσαλονίκη 03-03-2020

Δελτίο Τύπου 


  Από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το εν λόγω θέμα οι Συνοριακοί της Θεσσαλονίκης και γενικότερα οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης εκφράσαμε την επιθυμία μας να ενισχύσουμε της αστυνομικές δυνάμεις στον Έβρο ως εθελοντές.
   Είμαστε περήφανοι που και εμείς από την πλευρά μας που βρισκόμαστε εδώ στον Έβρο στην αντιμετώπιση του προβλήματος .Διαπιστώνουμε καθημερινά την Εθνική ομοψυχία που υπάρχει από όλες της πλευρές και κυρίως από τους απλούς κατοίκους όλου του Ν.Έβρου αλλά και όλους τους Έλληνες. Από τον απλό πολίτη, τους συναδέλφους μας  έως τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει θετική ενέργεια ,πείσμα και διάθεση για την επίτευξη του στόχου που είναι η θωράκιση των συνόρων μας.
   Ευχαριστούμε θερμά την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και τον κάθε ένα συνάδελφό μας προσωπικά για την προσφορά τους και δηλώνουμε ότι για όσο απαιτηθεί θα παραμείνουμε εδώ. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι οι προσπάθειες όλων μας συνδυάζονται με απόλυτη επιτυχία.
 Εθνική ομοψυχία και περηφάνια!!

Μετά τιμής,
  
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ