Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Προγραμματισμένη συνάντηση της Ένωσης μας με τον κ. Γ.Ε.Α.Β.Ε. Σκούμα Κων/νοΚαστανιές Έβρου 17-3-2020
Δελτίο Τύπου 

Πραγματοποιήθηκε την 17-3-2020 προγραμματισμένη συνάντηση της Ένωσής μας με τον κ. Γ.Ε.Α.Β.Ε. Σκούμα Κων/νο με  κύρια θέματα :
1) την θωράκιση των συνόρων μας στον Έβρο σε σχέση με το μεταναστευτικό πρόβλημα  
2) τον κορωνοϊό και
3) θέματα γενικότερου αστυνομικού ενδιαφέροντος
   Στην συνάντηση μας που πραγματοποιήθηκε στην κινητή επιχειρησιακή μονάδα στις Καστανιές του Έβρου αναλύθηκαν πλήρως τα δεδομένα του μεταναστευτικού προβλήματος στον Έβρο επί χάρτου.Ιδιαίτερη μνεία αποδόθηκε στην Εθνική Ομοψυχία που χαρακτηρίζει την ΕΛ.ΑΣ. και γενικότερα τα σώματα ασφαλείας και την αναγνωρισιμότητα τους στον ελληνικό λαό δεδομένης της αποτελεσματικότητας τους και της αποτρεπτικής ισχύος τους.
    Εν συνεχεία η Ένωση μας παρέδωσε πακέτο προτάσεων οι οποίες εξετάζονται από τον κ. Επιθεωρητή τόσο για τα θέματα του Έβρου αλλά και για την προστασία του προσωπικού από τον κορωνοϊό σε συσχετισμό με την εύρυθμη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ. σε καθεστώς ειδικών συνθηκών.
   Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι για άλλη μια φορά η συνάντησή μας περατώθηκε σε άριστο κλίμα και εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας επ’ αυτού!
    Συμφωνήθηκε να υπάρχει διαρκής επικοινωνία προς επίλυση όλων των θεμάτων.

                                                                   Μετά τιμής,
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ