Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Απόλυτη στήριξη της Ένωσης μας στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου μας σχετικά με τις προσλήψεις Συνοριακών Φυλάκων-Ειδικών Φρουρών και τους σκοπούς που εξυπηρετούν.

                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                              Θεσσαλονίκη 03/02/2021  Η Ένωση μας σε έκτακτο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη αποφάσισε ομόφωνα:

     1) Απόλυτη στήριξη στις αποφάσεις της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Υπουργείου μας σχετικά με τις προσλήψεις Συνοριακών Φυλάκων  και Ειδικών Φρουρών (με ευρωπαϊκά κονδύλια) ανά την επικράτεια. 

    2) Καλούμε σε ειλικρινή και επικοδομητικό διάλογο όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς, πρωτοβάθμιους και δευτεροβάθμιους, έτσι ώστε να αναλύσουμε τους σημαντικούς εθνικούς λόγους συνολικά για τους οποίους στηρίζουμε τις ανωτέρω αποφάσεις του Υπουργείου μας.

     Σε τελική ανάλυση,  αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οι Ελληνίδες και Έλληνες αστυνομικοί πρέπει να περιβάλλονται από ενότητα συναδελφικότητα και ομοψυχία. Τίποτα δεν μας χωρίζει και σε κανέναν δεν θα επιτρέψουμε να μας διαχωρίζει. 

    Οδηγός μας είναι η μεγάλη Εθνική Νίκη που πετύχαμε όλοι μαζί οι Ελληνίδες και Έλληνες αστυνομικοί στον Έβρο τον περασμένο Μάρτιο, έναντι μιας πολύ ισχυρής και ασύμμετρης  απειλής. 

              ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.....

                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.            Ο  Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜ.    ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ  ΑΝΑΣ.