Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Η Ένωση μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη στα πλαίσια της ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

                              Θεσσαλονίκη 08/02/2021

      Στα πλαίσια της ανάληψης των νέων καθηκόντων του κ. Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Σταύρου Καλαφάτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα στο ΥΜΑΘ.

      Σε άριστο κλίμα και αφού ευχηθήκαμε στον κ. Υφυπουργό κάθε επιτυχία στο έργο του, αναλύθηκαν διεξοδικά τα κάτωθι θέματα που μας αφορούν:

      1) Προσλήψεις Συνοριακών Φυλάκων στην Θεσσαλονίκη (με ευρωπαϊκά κονδύλια).

      2) Βαθμολόγιο κατώτερου προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. 

      3) Ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής σε όλες τις Διευθύνσεις της ΓΑΔΘ. 

      4) Αναγνώριση του επαγγέλματος του αστυνομικού ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό, ιδιαίτερα μετά την Εθνική Νίκη στον Έβρο  αλλά και τις συνεχείς μάχες που δίδονται καθημερινά ελέω covid 19 ως επιβράβευση και ως αναγνώριση  του 《λειτουργήματος 》του αστυνομικού. 

       5) Κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της ΓΑΔΘ με Θεσσαλονικείς που βρίσκονται Αθήνα ή οπουδήποτε στην επικράτεια και επιθυμούν να επιστρέψουν στον τόπο συμφερόντων τους.

      Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για τη στήριξη του κ. Υφυπουργού στην προσπάθειά εξεύρεσης


λύσεων στα ανωτέρω θέματα. Συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής επικοινωνία και συντονισμός με σκοπό την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επίλυση όλων των θεμάτων που μας απασχολούν. 

                          Για το Δ.Σ 

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                 ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ 

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ