Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ.Κων/ νο Σκούμα στο ΑΕΑ.     Πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση της Ένωσής μας με τον κ.Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Κων/νο Σκούμα στο ΑΕΑ.

     Πρώτα από όλα,ευχηθήκαμε πρώτη φορά δια ζώσης και από καρδιάς για τα νέα του καθήκοντα να έχει μια θητεία που θα σημαδέψει την ΕΛ.ΑΣ με σημαντικές επιτυχίες τόσο σε επιχειρησιακό ,όσο και σε συναδελφικό επίπεδο .

     Ο κ.Αρχηγός ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα επιχειρησιακά θέματα που μας απασχολούν γενικότερα στη Θεσσαλονίκη και επέδειξε όπως πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

     Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και οι προτάσεις επίλυσης που καταθέσαμε στον κ.Αρχηγό εξετάζονται θετικά γεγονός που μας ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό!