Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου για τα παιδιά των αστυνομικών της Β.Ελλάδος , στη Νέα Πέραμο Καβάλας

 

 , στη Νέα Πέραμο Καβάλας


Θεσσαλονίκη 21/08/2022

Δελτίο Τύπου 
  
  Την Κυριακή 21/08/2022 πραγματοποιήθηκε η έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου για τα παιδιά των αστυνομικών της Β. Ελλάδος στις Δημοτικές κατασκηνώσεις της Νέα Περάμου  Καβάλας.
    Η προσέλευση των παιδιών ήταν μεγάλη (περίπου 300 παιδιά) και άριστα οργανωμένη. Στις 19.30 πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον πατήρ Ιερώνυμο της Νέας Περάμου στον οποίο παρευρέθησαν,  ο πρόεδρος της κατασκήνωσης κος Μεταξάς Αναστάσιος και η Διαχερίστρια της κατασκήνωσης κ.Καρκαντά  Μαρίνα. Η Ένωσή μας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Χασεκίδη Δημήτριο και την Αντιπρόεδρο Β  κ.Κατσαρού Γεωργία. 
 
    Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι με ενέργειες του Δημάρχου Παγγαίου κ. Αναστασιάδη ,αλλά και την προσωπική μέριμνα του προέδρου της κατασκήνωσης κ. Μεταξά Αναστάσιου και της διαχειρίστριας της κατασκήνωσης κ. Καρκαντά ,οι υποδομές της κατασκήνωσης είναι σε εξαιρετική κατάσταση πράγμα το οποίο έγινε αντιληπτό από όλους τους παρευρισκομένους με πολύ θετικά σχόλια. Είμαστε βέβαιοι ότι οι μικροί κατασκηνωτές θα αποκομίσουν θετικές εμπειρίες σε ένα πολύ ευχάριστο και προσεγμένο περιβάλλον.
                                                                       Μετά τιμής,
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                                  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ