Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τ.Δ.Μ. Θεσσαλονίκης.

   




 Το Σάββατο 04/02/2023 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΤΔΜ Θεσσαλονίκης .Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα "ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ" και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η προσέλευση  ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική και το κλίμα εγκάρδιο .         Στην εκδήλωση  έδωσε δυναμικό παρών όπως πάντα η Ένωση μας με το Δ.Σ. επίσης παρευρέθηκαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών  Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Χαβδούλας Απόστολος και ο Α/Α' κ.  Φελέκης Πολυχρόνης. Μάλιστα η παρουσία του κ. Ταξιάρχου συνδυάστηκε με την επίσημη τοποθέτηση του ως προϊστάμενου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τον βαθμό πλέον του Ταξιάρχου, πράγμα ιδιαίτερα.ευχάριστο για όλους μας. 

     Το τμήμα του Τ.Δ.Μ. Θεσσαλονίκης αποτελεί μέρος της δυνάμεως της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με μακροχρόνια προσφορά στην κοινωνία και στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.