Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον προιστάμενο του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ Ταξίαρχο κ.Μανώλη Νικόλαο.

               

        Θεσσαλονίκη 25/02/2023

                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

       Η Ένωση μας πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση στο Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ με τον προιστάμενο της υπηρεσίας Ταξιάρχο κ Μανώλη Νικόλαο καθώς και με αρκετούς συναδέλφους από την εν λόγω υπηρεσία. 
        Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά σε άριστο και οικογενειακό κλίμα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τόσο τον κ Ταξιάρχο Μανώλη Νικόλαο,  όσο και όλο το προσωπικό της υπηρεσίας για την εγκάρδια και αποτελεσματική συνεργασία που έχουμε εδώ και πολλά χρόνια!
       Στην συνάντηση αναλύθηκαν όλα τα θέματα που μας αφορούν και η γενικότερη κατάσταση του Ιδρύματος τόσο σε οικονομικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. 
       Κυρίως ενημερωθήκαμε για τους λογαριασμούς Αρωγής και Ορφανών Τέκνων στην παρούσα φάση αλλά και για τις κατασκηνώσεις πανελλαδικά. Ιδιαίτερη ενημέρωση λάβαμε για τις κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου που αφορούν τα τέκνα των αστυνομικών της Β.Ελλάδας για την θεσμοθέτηση και λειτουργία της οποίας η Ένωσή μας είχε και έχει καθοριστική συμβολή!
        Συμφωνήθηκε να συνεχίσουμε την τακτική επικοινωνία μας προς όφελος όλων των συναδέλφων μας!


                    Για το Δ.Σ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ Δ.           ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΑΝ