Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον κ. Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Μαυρόπουλο Λάζαρο

                     


 Θεσσαλονίκη 02/03/2023


                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


       Το προεδρείο της Ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Μαυρόπουλο Λάζαρο για σημαντικά θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος κυρίως  της Θεσσαλονίκης στο γραφείο του στην Αθήνα. 

      Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο και εγκάρδιο κλίμα δεδομένης και της πολυετούς συνεργασίας με σημαντικά θετικά αποτελέσματα. 

      Ζητήσαμε από τον κύριο Υπαρχηγό να συνδράμει και αυτός από την μεριά του στην ενίσχυση της Θεσσαλονίκης με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και κυρίως να συμβάλει με τις δυνάμεις του σε ένα πάγιο κορυφαίο αίτημά μας που είναι η αναγνώριση του επαγγέλματος του αστυνομικού ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό με ότι αυτό συνεπάγεται. 

     Συμφωνήθηκε να επικαιροποιείται η συνεργασία μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να επισπευστεί η επίλυση όλων των θεμάτων που μας απασχολούν!