Ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους φίλους της Ενώσεως μας που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα, ότι μπορούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας ,να δώσουν αίμα και να δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζας αιμοδοσίας της Ενώσεως μας με την ονομασία « Μακεδονία»( Η τράπεζα ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας με αριθμό μητρώου 11857)

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ



                                                                                                            Θεσσαλονίκη 30-8-2018

Δελτίο Τύπου
         Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η κατασκηνωτική περίοδος 20-30 Αυγούστου 2018 στη Νέα  Πέραμο Καβάλας στην οποία φιλοξενήθηκαν 312 παιδιά μας.
Οφείλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Παγγαίου συνολικά και ειδικότερα το Δήμαρχο κ, Αναστασιάδη Φίλιππο , τον Πρόεδρο των κατασκηνώσεων κ. Μεταξά Αναστάσιο όπως και την διαχειρίστρια κ. Ηλιάδου Κωνσταντίνα  , για τη τεράστια συμβολή τους στην οργάνωση και λειτουργία της κατασκήνωσης.
Θερμές ευχαριστίες αξίζει το ίδρυμα Εξοχές  ΕΛ.ΑΣ. που ικανοποίησε δια του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του  το πάγιο αίτημα της Ενώσεως μας που ήταν το δικαίωμα στην κατασκήνωση για τα παιδιά μας  στην Β.Ελλάδα.
Όλα αυτά φυσικά έγιναν πράξη για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με την τελική έγκριση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.  που είναι πάντα αρωγός, προστάτης και συμπαραστάτης για το κοινό καλό.
Στη τελετή λήξης που διεξήχθη το βράδυ της 29ης Αυγούστου, μας τίμησαν με τη παρουσία τους τόσο ο Γενικός Αστυν. Δ/ντής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Υποστράτηγος κ. Μενεξίδης Νικόλαος ,  Ο  Αστυν. Δ/ντής Καβάλας Ταξίαρχος κος ΓΚΡΑΝΑΣ Γεώργιος , Ο Διοικητής του Τμήματος Ελευθερούπολης Α/Α’ Τσακίρης Αλέξανδρος . Την Ένωση μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κος Χασεκίδης Δημήτρης ο Γεν. Γραμματέας κος Τσομπάνης Αναστάσιος , ο Αντιπρόεδρος Α΄κος Τσολακίδης Χρήστος  ,ο  Ταμίας ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Σάββας και το μέλος της Ενώσεως μας ΚΑΤΣΑΡΟΥ Γεωργία.
Είναι μεγάλη ικανοποίηση για την Ένωσή μας διότι ο στρατηγικός σχεδιασμός  και οι πολύμηνες προσπάθειες εκπληρώθηκαν στο ακέραιο. Να γνωρίζετε ότι πλέον οι κατασκηνώσεις για τα παιδιά των Αστυνομικών της  Βορείου Ελλάδος έχουν καθιερωθεί ως θεσμός . Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και ευχόμαστε στα παιδιά να έχουν μια καλή και παραγωγική χρονιά . 
                                                                             Μετά τιμής,
                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                              ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ